Aanbod – Vervoer van passagiers

De Nieuwe Maen is in 1891 als rivier-klipper gebouwd.  Door haar unieke uiterlijk en gemoedelijke sfeer is de Nieuwe Maen een schip waarin menigeen zich snel thuis zal voelen.  Bekijk hier de foto´s van het interieur.

Schroom ook niet om aan te geven waar jij je wel of niet prettig bij voelt, want zo nodig passen we de plannen en of zeilvoering aan.

Kijk hier voor de prijzen als je met een groep het schip wilt huren.

Of ga naar onze thema reizen en kijk of er een reis is waarbij je als alleengaande mee wilt.

Mijn tip: Nederland, waterland. Staande mast route

Als je eens wat anders wilt en je niet op een party schip fanatisch wilt zeilen. Maar een beleving van hoe mooi Nederland eigenlijk is. Vaar dan mee van de Waddenzee  via smalle, drukke waterwegen langs de oudste stad van Nederland (Dordrecht)  tot Zeeland (Zierikzee). of visa versa. Ontdek het grootste Nationaal park van Nederland; de Oosterschelde. Daar proef je de sfeer van het getij zoals op de Waddenzee en altijd iets te zien wat je ook hebt op de Friese meren; een prachtig natuur gebied waar je zeehonden en bruinvissen kunt spotten, overnachten aan een onbewoond eiland, droogvallen en over de zeebodem kunt wandelen. 

Dwars door Nederland in 5 dagen. Onderweg bezoek je verschillende historische steden.  Gun jezelf een blik op de achtertuinen van ons Nederland, waterland. Met kook workshops of praktische navigatie cursussen onderweg is het zeker niet saai. Voor informatie klik hier

Zeeland.  Natuur in de Delta. Terug naar de natuur.  Met eigen gidsen

In April, Mei, Juni en September, Oktober, November kan je met mij in Zeeland varen. Zeeland, land in zee, de provincie van Nederland met de meest zonuren. Terug naar de natuur ervaar je pas echte stilte en weidsheid. De ruimte in dit delta gebied die er vlak onder de rook van de randstad toch is. Geen hectiek, geen moeten. Wel gegarandeerd zeehonden en bruinvissen. Deze kleine kust walvissen hebben de Oosterschelde als kraamkamer uitgekozen. Evenals blijkbaar een aantal haaien en roggen. Het heldere water bied ook prachtige beelden onder water. In mei zijn de vele parende sepia´s populair bij de internationale Duiksport. Een avontuur voor jong en oud. Waar kinderen in bijna elke haven krabben kunnen vangen.

Onze gidsen voor stadswandelingen, met de paardentram het eiland over of met de boswachter een excursie op een eiland staan tegen een aantrekkelijke vergoeding tot jullie beschikking.

 

Ga met ons de uitdaging aan: Grote Eikapsel Jacht. Op zoek naar eikapsels van Haaien en Roggen. 

eikapselsWie aan haaien denkt, denkt niet snel aan Nederlandse wateren. Toch komen er hier 15 soorten haaien en roggen voor. Een aantal van deze soorten plant zich voort door het leggen van taaie, leerachtige eikapsels. Vanwege hun specifieke vorm worden deze ook wel zeemeerminstasjes genoemd. De eikapsels van acht roggen soorten en twee haaiensoorten kunnen worden gevonden op de Nederlandse en Belgische stranden. Tijdens de wandeling wordt gezocht naar aangespoelde exemplaren. Als deelnemer krijg je lesmateriaal mee waarmee je zelf kunt opzoeken met welke soort je te maken hebt. Wij registreren jou gevonden eikapsels voor internationaal onderzoek.

 Prijzen-Groepsreizen ->

Individuele reizen ->

Overige Zeilschepen in Zeeland →Volgens de regelgeving vallen een deel van wat wij aanbieden onder de Pakketreizen

Catering ->

Inschrijven voor de nieuwsbrief met meezeiltochten →