Aanbod

 

De Nieuwe Maen heeft als vaargebied de Zeeuwse stromen tot de Waddenzee en alles daar tussen. In de lente en herfst is zij in Zeeland. Daar weten wij precies waar de zeehonden rusten of waar en wanneer je bruinvissen kunt spotten.. Vanaf Juli vaart zij bijvoorbeeld naar de mooiste zandbanken in de Waddenzee waar ik je meeneem om over de drooggevallen zeebodem te lopen. Wij varen je ook naar mooie plaatsen aan het IJsselmeer, Markermeer en de Friese meren.De Nieuwe Maen vaart als een van de laatste zeilend passagiersschepen nog altijd op rivieren, kanalen en niet alleen over de grote binnen wateren van Nederland.  Ga mee als groep of als alleengaande gast.

 

Volgens de regelgeving vallen een deel van wat wij aanbieden onder de Pakketreizen

Tip 

Nederland, waterland. Staande mast route

Voor de 15e keer. Een tocht vanaf IJsselmeer dwars door Amsterdam of Haarlem naar Rotterdam. Of eind juni 2019 van Zeeland terug naar het IJsselmeer. Aanvankelijk als mee zeil tocht voor alleengaanden maar ook groepen maken deze tocht graag. Soms met een eigen fiets mee fietsend maar meestal genietend aan dek. Gun jezelf een blik op de achtertuinen van ons Nederland waterland.

 

Zeeland Natuur in de Delta Terug naar de natuur

Juni 2019. Zeil mee en ervaar de stilte en weidsheid van het water. De ruimte die er ondanks ons kleine landje toch is. Geen hectiek, geen moeten. Wel gegarandeerd zeehonden en bruinvissen. Deze kleine kust walvissen hebben de Oosterschelde als kraamkamer uitgekozen. Houd de site in de gaten voor de data of zet je op de mailinglijst.

Prijzen-Groepsreizen ->

Individuele reizen ->

Catering ->

Inschrijven voor de nieuwsbrief met meezeiltochten →

 

Overige Zeilschepen in Zeeland →