Aanbod

 

De Nieuwe Maen heeft als vaargebied de Zeeuwse stromen tot de Waddenzee en alles daar tussen. Zij vaart als een van de laatste zeilend passagiersschip nog altijd op rivieren, kanalen en grote binnen wateren van Nederland.  Zowel met groepen als alleengaande gasten.

Tip 

Vrouw aan boord even Kunstzinnig ’t Zeeuws Water verkennen met zeil klippers ‘Kaat Mossel‘ en ‘Nieuwe Maen‘ (woman only)

Zeil mee en ervaar de impact van getijde water. Laat je inspireren en wek de kunstenaar in jezelf tijdens de creatieve workshop tijdens dit event. Een weekend die vrouwen in de watersport samen brengt.

1) Samen met Caroline de Ligt, een Zeeuwse Kunstenares, maak je op een eigenzinnige manier een Zeeuws aandenken.
2.) Met gewone schrijfletters je eigen kunstwerk of kaart maken, heet Handlettering. Een nieuwe rage, die voor iedereen met wat aanwijzigingen onder de knie is te krijgen. Cinthya Siepman is bevlogen van letters tekenen en zij verteld je de kneepjes over deze leuke activiteit.
3) Tijdens het varen wordt het stoeien met lijnen om er de juiste knopen in te leggen. Je leert de belangrijke knopen voor aan boord en krijgt een aandenken mee om te oefenen thuis .

Nederland in 5 dagen 

Een tocht vanaf IJsselmeer dwars door Amsterdam of Haarlem naar Zeeland. Of van Zeeland terug naar het IJsselmeer. Aanvankelijk als mee zeil tocht voor alleengaanden maar ook groepen maken deze tocht graag. Soms met een eigen fiets mee maar meestal genietend aan dek. Gun jezelf een blik op de achtertuinen van ons Nederland waterland.

Prijzen-Groepsreizen ->

Individuele reizen ->

Catering ->

Inschrijven voor de nieuwsbrief met meezeiltochten →

 

Overige Zeilschepen in Zeeland →