Aanbod

 

De Nieuwe Maen heeft als aanbod zeilvakantie´s in het vaargebied de Zeeuwse stromen tot de Waddenzee en alles daar tussen. In de lente en herfst is zij in Zeeland. Daar weten wij precies waar de zeehonden rusten of waar en wanneer je bruinvissen kunt spotten.. Vanaf Juli neem ik je mee naar de mooiste zandbanken in de Waddenzee waar we misschien een portie mosselen kunnen vinden voor de avond maaltijd. Wij varen je ook naar mooie plaatsen aan het IJsselmeer, Markermeer en de Friese meren. Ga mee als groep of als alleengaande gast.

 

Volgens de regelgeving vallen een deel van wat wij aanbieden onder de Pakketreizen

Tip 

Nederland, waterland. Staande mast route

Dwars door Amsterdam of Haarlem. 12-16 juni 2019 van Zeeland terug naar het IJsselmeer. 30 aug-3 sept 2019 van Enkhuizen naar Zierikzee.  Aanvankelijk als mee zeil tocht voor alleengaanden maar ook groepen maken deze tocht graag. Soms met een eigen fiets mee fietsend maar meestal genietend aan dek. Gun jezelf een blik op de achtertuinen van ons Nederland waterland.

 

Zeeland.  Natuur in de Delta. Terug naar de natuur

April, Mei en Juni 2019. Ervaar de stilte en weidsheid van dit Delta gebied. De ruimte die er ondanks ons kleine landje toch is. Geen hectiek, geen moeten. Wel gegarandeerd zeehonden en bruinvissen. Deze kleine kust walvissen hebben de Oosterschelde als kraamkamer uitgekozen. Het heldere water bied ook prachtige beelden onder water. In mei zijn de vele parende sepia´s een ´`must see`´ voor elke natuur liefhebber.

Prijzen-Groepsreizen ->

Individuele reizen ->

Catering ->

Inschrijven voor de nieuwsbrief met meezeiltochten →

 

Overige Zeilschepen in Zeeland →