terug naar de natuur

“MAANSVERDUISTERING 15-17 juli 2019 €180,- p.p. Voll pension.

Ontvangst 15 juli 2019 om 10.00 uur.

Trossen los om 11.00 uur.  Uiteraard eten we een lunch en een warme maaltijd. Misschien onderweg, misschien in een plaatsje. De nacht zullen we door brengen in een haventje. Hier kan men dan even een wandelingetje gaan maken na of misschien voor het avond eten.

Programma 16 juli

Opstaan om 08.00 uur door middel van een (frisse) duik voor de liefhebbers. Wie wil kan met onze zonnegroet (yogasessie) mee doen en daarna een plekje zoeken om in de opkomende zon te mediteren en eventueel verder op te drogen. Om half 10 kunnen we dan een ontbijt nemen van yoghurt en fruit of wie wil een boterham met beleg. Als alles weer is opgeruimd zeilen we waar de wind ons brengt. Aan het einde van de dag varen wij de zonsondergang tegemoet en zoeken een fijne ankerplaats voor een goed zicht zonder lichtvervuiling van land en stad. Hier kunnen wij tijdens een hapje en een drankje genieten van de vele sterren en de Volle maan die ons eerst bijlicht, vervolgens verdwijnt en daarna weer tevoorschijn komt. Uiteraard hopen we op een zwoele heldere avond. Op het water is het heerlijk slapen. Ver van alle stadse activiteiten is vooral het klotsen van het water en de vogels wat we horen.

programma 17 juli

Na het ontbijt varen wij weer terug naar Enkhuizen. Dit is de haven waar we ook gestart zijn. De dranken worden nog even afgerekend. Na nog een laatste hapje en een drankje van het schip zal ik (Gaby) het weekend nog even evalueren waarna ieder om 16.00 uur weer diens eigen weegs gaat.

TOESLAGEN;

2p in 2p-hut € 20,- p.p.

3p in 4p hut € 30,- p.p.

2p in 4 p hut € 40,-p.p.

1p in 2p hut € 50,- p.p.

1p in 4 p. hut € 100,- p.p.

Gun jezelf de rust in deze hectische tijd en ga met ons mee.. 0031647116998 info@nieuwe-maen.nl

Om zeker te zijn van een boordplek, neem dan contact met mij op. Let op! Plaatsen zijn beperkt. Aanmelding en het verdelen van de hutten is op volgorde na het terugsturen van een ondertekende overeenkomst. Deze word je pas gemaild als je hierom hebt gevraagd.