terug naar de natuur

Terug naar de natuur

Actief bezig zijn in de buitenlucht is goed voor kinderen. Niet alleen vinden ze het van nature vaak leuk om te spelen en te bewegen, ook is bekend dat kinderen die geregeld buiten spelen beter in hun vel zitten, goed eten en slapen. Buiten spelen stimuleert het lichaam én het denkvermogen. Al spelend ontwikkelt je kind allerlei vaardigheden die hij/zij later in het leven nodig heeft. Lekker naar buiten dus! Buiten spelen is gezond.  Vergeet ook je eigen kind in jezelf niet. Die komt in ons dagelijkse leven toch al niet zo aan bod. In dit weekend kan je even je dagelijkse zorgen uit je hoofd laten waaien en even onbezorgd genieten.

Uitwaaien met ouders, alleengaanden, vrienden en kinderen 19 -21 april 2019

18+ €238,-
12-18 jr. €175,-
8-12 jr. €160,-. Vol pension.

Ontvangst 19 april 2019 om 20.00 uur.

De nacht zullen we door brengen in een Zierikzee. Hier kunnen we nog even een wandelingetje maken na de kennismaking. De verwachting voor morgen is hoog. Voortdurend is de Oosterschelde in beweging. Het dynamische getij zorgt voor een bijzonder landschap van slikken, schorren en zandplaten. Op deze platen rusten de zeehonden die we goed kunnen zien liggen als we er langs varen. Maar onder water is er ook van alles in beweging. Misschien spotten we een bruinvis.

Programma 20 april

We staan op en dekken gezamenlijk de tafel voor het ontbijt van ongeveer 9 uur. Als alles weer is opgeruimd zeilen we waar de wind ons brengt. Aan het einde van de dag varen wij de zonsondergang tegemoet en zoeken een fijne plek voor een goed zicht zonder lichtvervuiling van land en stad. Hier kunnen wij  genieten van de vele sterren en de Volle maan die ons bijlicht. Aan boord is het heerlijk slapen. Ver van alle stadse activiteiten is vooral het klotsen van het water en de vogels wat we horen.

programma 21 april

Na het ontbijt varen wij weer terug naar Zierikzee. Dit is de haven waar we ook gestart zijn. De dranken worden nog even afgerekend. Na nog een laatste hapje en een drankje van het schip zal ik (Gaby) het weekend nog even evalueren.

TOESLAGEN;

2p in 2p-hut € 20,- p.p.

3p in 4p hut € 30,- p.p.

2p in 4 p hut € 40,-p.p.

1p in 2p hut € 50,- p.p.

1p in 4 p. hut € 100,- p.p.

Gun jezelf de rust in deze hectische tijd en ga met ons mee.. Bel 0031647116998 of mail voor meer informatie naar, info@nieuwe-maen.nl

Let op! Plaatsen zijn beperkt. Aanmelding en het verdelen van de hutten is op volgorde na het terugsturen van een ondertekende overeenkomst. Deze word je pas gemaild als je hierom hebt gevraagd.